Steun ook mijn droom om een edelsteenwinkel en ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden te openen in hartje Sneek!

Edelsteenwinkel en ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden in hartje Sneek!

Stel je eens voor: een prachtige, lichte winkel vol met edelstenen, edelsteensieraden en andere edelsteenproducten in hartje Sneek. Je kunt er terecht voor prachtige cadeautjes van Moeder Aarde voor jezelf of voor een speciaal iemand. Naast deze shopervaring is er ook ruimte voor een kopje koffie of thee en een praatje over persoonlijke, spirituele of intuïtieve ontwikkeling.

Elke maand komen er interessante workshopdocenten, sprekers, therapeuten en coaches uit heel Friesland langs in de winkel om jou kennis te laten maken met hun speciale aanbod tijdens inspirerende evenementen en workshops.

Ook is er een speciale vrouwencirkel voor vrouwen die elke maand samen verhalen willen delen over hun leven en waar ze tegenaan lopen. Elke vrouw van elke leeftijd is welkom om zichzelf te zijn en steun te ervaren van alle andere vrouwen die samenkomen tijdens deze inspirerende bijeenkomsten.

Dit is mijn droom: om zo’n edelsteenwinkel en ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden te openen in hartje Sneek. Wil jij dit samen met mij tot een realiteit maken? Koop dan één van mijn downloads of kaartleggingen en steun direct dit plan! Alle opbrengsten van de downloads en kaartleggingen gaan direct naar het fonds om mijn droom te steunen! Ik heb een startkapitaal nodig om de huur van het eerste jaar en de winkelinrichting te kunnen betalen.

Als je iets anders in mijn webshop koopt, steun je natuurlijk ook mijn droom! Van het geld dat je betaalt voor edelstenen en sieraden koop ik o.a. nieuwe voorraad.

Ga hier naar alle downloads of kaartleggingen en kies jouw favoriet!

Populaire downloads:

Populaire kaartleggingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *