Over de naam AardeKracht en de vrouw erachter

Over AardeKracht

Ik ben Geeske Hogenhuis-Spreeuwers en onder de naam AardeKracht maak en verkoop ik kleurrijke sieraden van zilverdraad en edelstenen. Ik blog en vlog daarnaast over de kracht van kleuren en kristallen. Ik werk graag met verschillende materialen zoals zilverdraad, ruwe en gepolijste edelstenen en edelsteenkralen en verwerk graag persoonlijke krachtsymbolen in mijn sieraden zoals de Levensboom.

Ik werk ook graag in opdracht zodat ik iets speciaals voor de persoon voor wie het bedoeld is kan maken. Heb je zelf een goed idee voor een sieraad of accessoire? Ik denk graag met je mee hoe we dat samen vorm kunnen geven in een mooi eindproduct! Neem contact met me op voor de mogelijkheden via het contactformulier of mail naar info@aardekrachtsieraden.nl.

Naast sieraden kun je bij AardeKracht ook terecht voor losse edelstenen, huisdecoratie, inzichtkaarten en kaartleggingen.

De naam AardeKracht verwijst naar de kracht van de prachtige kristallen die Moeder Aarde voor ons gemaakt heeft. Door je te verbinden met de aarde, verbind je je ook weer met jezelf en jouw rol in het geheel. De edelstenen kunnen je net dat beetje kracht geven dat je nodig hebt om door te gaan.

Wil je mij wat beter leren kennen? Ik plaats regelmatig een video op YouTube waarin ik de sieraden en edelstenen laat zien en vertel over de kracht van hoogsensitiviteit. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram of Pinterest.

Daarnaast is het mogelijk om op afspraak langs te komen in IJlst bij AardeKracht om de sieraden en edelstenen van jouw keuze te bekijken. Dit kan vaak overdag wel zowel doordeweeks als in het weekend. Neem daarvoor even contact op. Pinapparaat is aanwezig.

Mijn droom is een edelsteenwinkel en ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden te openen in hartje Sneek. Wil jij mij steunen in deze droom? Kijk dan eens hier!

Naast webshopeigenaar ben ik ook HSP coach. Ik ondersteun hoogsensitieve personen, zowel volwassenen als jongeren en zowel online als persoonlijk in IJlst, Friesland. Meer informatie daarover vind je op deze website.

Bekijk ook eens:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *