Mother Earth box sieraden en goodies

NIEUW bij AardeKracht: verrassingsdozen met sieraden en goodies!

Vanaf nu kun je een aantal keer per jaar een verrassingsdoos bestellen bij AardeKracht met daarin een aantal handgemaakte, nikkelvrije sieraden met edelstenen aangevuld met andere goodies allemaal rond een bepaald thema.

In de maanden augustus en september 2018 kun je een verrassingsdoos bestellen rond het thema ‘Feel like a Goddess’. Er zullen tenminste 3 sieraden in zitten die zullen worden aangevuld met andere goodies rond het thema ‘De Godin in jezelf‘. Je kunt de informatie over deze box hier vinden:

Laatste dag! Feel like a Goddess Box ~ Sieraden en Goodies!

 

In de maand oktober 2018 kun je de Mother Earth box bestellen, waarbij je kunt kiezen uit de aardekleuren rood, oranje, bruin en groen. Je vindt hier meer informatie: 

Pre-order: Mother Earth Box ~ Sieraden en Goodies!

 

Andere thema’s dit jaar voor de verrassingsdozen met sieraden en goodies zijn chakra’s, engelen, de 4 elementen en hartjes. Wil jij op de hoogte blijven wanneer de boxen verschijnen en wanneer ze verstuurd worden? Schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief!

Heb jij nog ideeën voor een thema voor een verrassingsbox? Laat het me dan vooral weten via het contactformulier hiernaast!

2 thoughts on “NIEUW! Verrassingsdozen met sieraden en goodies!”

  1. Hallo Geeske, ik heb wel een idee voor een verrassingsbox: de elementen! Één element per box kan, maar ook één met alle elementen aarde, water, vuur en lucht. Correspondeert iets met de chakra’s maar toch net even anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *