Mother Earth box sieraden en goodies

NIEUW bij AardeKracht: verrassingsdozen met sieraden en goodies!

Vanaf nu kun je een aantal keer per jaar een verrassingsdoos bestellen bij AardeKracht met daarin een aantal handgemaakte, nikkelvrije sieraden met edelstenen aangevuld met andere goodies allemaal rond een bepaald thema. Van elke box is maar een beperkt aantal beschikbaar. Jouw doos wordt binnen 7 werkdagen na betaling verstuurd, zodra alle goodies voor jouw box binnen zijn bij AardeKracht.

Je kunt als eerste een verrassingsdoos bestellen rond het thema ‘Feel like a Goddess’. Er zitten 3 edelsteensieraden in die worden aangevuld met andere goodies rond het thema ‘De Godin in jezelf‘. Nog maar 1 box beschikbaar! Kijk daarvoor hier:

Feel like a Goddess Box ~ Sieraden en Goodies!

Je kunt ook kiezen voor de ‘AardeKracht Verrassingsbox’ met 2 edelsteensieraden, aangevuld met goodies rond het thema ‘Moeder Aarde’. Je kunt kiezen uit de aardekleuren rood, oranje, bruin en groen. Je vindt hier meer informatie: 

Als laatste is er nu een ‘HSP Self Care Kit’ met daarin sieraden, edelstenen en meer, allemaal speciaal voor jou als hoogsensitief persoon! Meer informatie vind je hier:

Wil jij op de hoogte blijven wanneer de boxen verschijnen? Schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief!

Heb jij nog ideeën voor een thema voor een verrassingsbox? Laat het me dan vooral weten via het contactformulier hiernaast!

2 thoughts on “NIEUW! Verrassingsdozen met sieraden en goodies!”

  1. Hallo Geeske, ik heb wel een idee voor een verrassingsbox: de elementen! Één element per box kan, maar ook één met alle elementen aarde, water, vuur en lucht. Correspondeert iets met de chakra’s maar toch net even anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *