Inzichtkaarten en kaartleggingen

Je kunt nu ook bij AardeKracht terecht voor verschillende inzichtkaarten en kaartleggingen

Al heel lang leg ik op zondag een aantal kaarten waar je tussen kunt kiezen op Facebook tijdens orakelzondag. Vaak gebruik ik daarvoor de Intuïtieve InzichtKaartjes of de KleurenKrachtKaarten die ik zelf ontwikkeld heb. Nieuw is dat je deze nu ook zelf kunt downloaden als PDF! Heb je liever dat ik ze voor je uitprint? Dat kan ook. Je krijgt de kaarten dan uitgeprint en geplastificeerd.

Je vindt hier de verschillende inzichtkaarten: 

Intuïtieve InzichtKaartjes
KleurenKrachtKaarten

Daarnaast kun je nu terecht bij AardeKracht voor diverse kaartleggingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de AardeKracht kaartlegging, waarbij ik zowel de Intuïtieve IKjes als de KleurenKrachtkaarten gebruik. Verder gebruik ik het Earth Magic deck en krijg je ook nog eens een edelsteenadvies erbij! 

AardeKracht kaartlegging reading met 3 kaarten
AardeKracht kaartlegging

Bij de VrouwenKracht kaartlegging trek ik 3 kaarten voor het meisje, de moeder en de wijze oude vrouw. Net als bij de andere kaartleggingen krijg je ook advies over de edelste(e)n(en) die je kunt dragen.

Vrouwenkracht kaartlegging reading edelsteenadvies
VrouwenKracht kaartlegging

Bij de MannenKracht kaartlegging trek ik 3 kaarten voor de jongen, de vader en de wijze oude man. Ook hier krijg je er weer edelsteenadvies bij.

Mannenkracht kaartlegging reading edelsteenadvies
MannenKracht kaartlegging

Als laatste kun je kiezen voor een chakra kaartlegging, waarbij ik voor elk van de 7 chakra’s een kaart leg van de Dreams of Gaia Tarot. Hier krijg je ook weer edelsteenadvies voor jouw situatie.

Chakra kaartlegging reading met 7 kaarten
Chakra kaartlegging

Meer informatie over de inzichtkaarten en kaartleggingen vind je hier.

Lees ook eens:

De werking van edelstenen

Wat zijn de chakra’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *