Over AardeKracht

Kleurrijke sieraden van zilverdraad en edelstenen

Ik ben Geeske Hogenhuis en onder de naam AardeKracht maak en verkoop ik kleurrijke sieraden van zilverdraad en edelstenen. Ik blog daarnaast over de kracht van kleuren en kristallen. Ik werk graag met verschillende materialen zoals zilverdraad, ruwe en gepolijste edelstenen, edelsteen-, glas- en kunststofkralen en verwerk graag persoonlijke krachtsymbolen in mijn sieraden zoals de Levensboom.

Wil je de sieraden en edelstenen die ik op voorraad heb eens wat beter bekijken? Ik plaats regelmatig een video op YouTube waarin ik de sieraden en edelstenen laat zien.

Ik werk ook graag in opdracht zodat ik iets speciaals voor de persoon voor wie het bedoeld is kan maken. Heb je zelf een goed idee voor een sieraad of accessoire? Ik denk graag met je mee hoe we dat samen vorm kunnen geven in een mooi eindproduct! Neem contact met me op voor de mogelijkheden via het contactformulier of mail naar info@aardekrachtsieraden.nl.

Betaal- en verzendinformatie

Je kunt in de winkel op deze website alleen betalen met bankoverschrijving. Wil je graag met iDeal betalen? Ik kan je een ‘Tikkie’ sturen via whatsapp, waarmee je op je mobiel kunt betalen met iDeal. Ik kan ook het sieraad van jouw keuze in de Etsy shop zetten waar je met iDeal en ook met credit card kunt betalen. Er kunnen dan wel kosten bij komen voor de verwerking op Etsy. Laat me even weten als je graag wilt betalen met iDeal via het contactformulier hiernaast.

Ik verzend de sieraden binnen 3 werkdagen. De verzendkosten variëren van 1 euro tot 6,95 euro. Ik kijk naar het gewicht van het pakketje en pas daarop de verzendkosten aan. Dit staat al goed aangegeven in de winkel. Koop je meerdere items? Dan betaal maar één keer de verzendkosten van het zwaarste item.

Vind me ook op social media:

Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube
Etsy shop