In deze blog zie je een overzicht van edelstenen die staan voor meer zelfvertrouwen

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om je wat zekerder over jezelf te voelen? Er zijn meerdere edelstenen die symbool staan voor meer zelfvertrouwen. Je kunt één van deze stenen bij je dragen als geheugensteuntje dat je je wat zekerder mag voelen, zodat je het gevoel hebt dat je wat steviger in je schoenen staat. Edelstenen die staan voor zelfvertrouwen zijn vaak geel en horen vaak bij je zonnevlechtchakra, maar dat hoeft niet. Er zijn ook een aantal stenen met andere kleuren die ook staan voor zelfvertrouwen. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

Armband oorbellen citrien

De edelsteen die het meest geassocieerd wordt met meer zelfvertrouwen is citrien. Deze gele doorzichige steen zou je naast zelfvertrouwen ook meer energie en wilskracht geven.

Tijgeroog staat ook voor meer zelfvertrouwen. Daarnaast staat deze bruin/zwarte steen voor moed en kracht.

Levensboom hematiet

Hematiet is ook een krachtige, donkergrijze steen die voor zelfvertrouwen staat. Daarnaast staat de steen voor aarden, goed bij jezelf blijven en wilskracht.

Flower of life sodaliet

Sodaliet is een donkerblauwe steen met witte vlekjes die ook staat voor zelfvertrouwen en vertrouwen in het algemeen. De steen staat ook voor zelfacceptatie en zelfrespect.

Kijk voor de actuele sieraden op Etsy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *