In deze blog zie je een overzicht van edelstenen die zelfexpressie bevorderen

Wat is zelfexpressie? Dat is het uiten van jouw gedachten, gevoelens en mening vanuit je eigen waarheid. Edelstenen die voor zelfexpressie staan zijn lichtblauw, blauwgroen of turquoise en horen bij de keelchakra. Ze kunnen je helpen vanuit je hart te spreken en je een steuntje in de rug geven als je moeite hebt om je grenzen aan te geven. De volgende edelstenen staan voor zelfexpressie:

Turkoois is dé steen van de zelfexpressie. Deze steen is turquoise en staat verder ook voor evenwicht, innerlijke rust en creativiteit.

Aquamarijn is lichtblauw tot lichtgroen en staat behalve voor communicatie en je stem gebruiken ook voor kalmte en in de flow komen.

Amazoniet hanger

Amazoniet is groen tot groenblauw en staat behalve voor spreken vanuit je hart ook voor emotionele balans en bescherming tegen negatieve invloeden.

Quantum Quattro edelsteenhanger

Quantum quattro is blauwgroen en is een mix van verschillende edelstenen, namelijk chrysocolla, dioptaas in rookkwarts, malachiet en shattuckiet. Quantum Quattro staat voor spreken vanuit hart, bescherming tegen negatieve invloeden en balans.

Beschermengeltje magnesiet

Magnesiet lijkt heel erg op turkoois, is ook turquoise en staat behalve voor zelfexpressie ook voor rust en ontspanning.

Chrysocolla is een blauwgroene steen die staat voor zelfexpressie, ontspanning, innelijke balans en creativiteit.

Kijk voor de actuele sieraden op Etsy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *