De favoriete symbolen, kleuren en edelstenen van Cyrina van Empower Your Energy

Hoi, mijn naam is Cyrina ik ben getrouwd, heb 2 zoons en ik woon in Noord-Holland, Purmerend. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in edelstenen, al vanaf kinds af aan. Zolang ik mij kan herinneren, spaar ik stenen. Ik vind ze mooi, energiek en voel mij erg aangetrokken tot edelstenen. Edelstenen bezitten een energie die je kunnen helpen met bepaalde kwalen. Daar geloof ik sterk in aangezien ik het kan voelen.

Begin van de collectie

Toen ik klein was kreeg ik van mijn moeder een edelsteenboom van amethist op Bevrijdingsdag in Amsterdam. Deze boom heb ik nog steeds. Dit was het begin van mijn collectie niet alleen van edelstenen, maar ook van schelpen en kleurpotloden. Ik tekende ook veel en gebruikte allerlei kleuren, tekende regenbogen en Assepoester van Disney. Hierin vond ik rust en kon mij op 1 ding focussen en de rest van de wereld kon dan bij wijze van spreken vergaan. Ik heb altijd iets gehad met energie en ik wilde ook graag holistisch massage therapeut worden, maar het lot bepaalde anders. Uiteindelijk heb ik de klassieke massage opleiding gedaan en kwam zo in aanraking met de meridianen en de chakra’s. Dit bracht weer kleur in mijn leven terug. Ik heb iets met chakra’s en de kleuren hiervan. Paars is mijn lievelingskleur altijd al geweest, misschien komt dat wel door de amethist.

Favoriete symbool

De lotusbloem vind ik een heel mooi symbool, maar ook het Ohm teken. Het is een gevoel. De lotus staat voor mij voor puurheid en zuiverheid. Iets wat meer tot uiting mag komen in de wereld. Ook de eindeloze Keltische knoop spreekt mij aan. Het heeft geen begin en geen eind en het heeft iets mystieks in zich.

Kleuren in je garderobe

Ik heb verschillende kleuren in de kast hangen van fuchsia, paars tot wit, maar ook zwart. Het ligt aan mijn bui, voel ik mij goed dan draag ik meer kleur dan dat ik minder in mijn vel zit. Dan wordt het al snel zwart. Zwart slankt ook wat af hahahaha.

Favoriete edelstenen

Mijn favoriete edelstenen zijn toch de amethist, bergkristal en de rozenkwarts. Ook wel de Gouden Driehoek genoemd. Ik vind deze drie stenen erg prettig en ze liggen ook op mijn bureau, zodra ik een tarot legging of een Acces Bars behandeling doe voor iemand. De stenen staan voor: contact maken met je innerlijke wijsheid, neutraliteit, innerlijke genezing en eigen liefde.

Verlanglijst

Op mijn verlanglijst staan: de gouden driehoek maar dan een stuk groter wat ik nu heb, vind ik gewoon mooi en energiek om te hebben. Ook word ik aangetrokken tot de maansteen wat staat voor de connectie met de maan en vrouwelijke energie. Er mag meer vrouwelijke energie komen in deze mannen maatschappij. Vandaar dat ik gestart ben met Empower Your Energy om vrouwen meer kracht te geven door middel van mijn quotes of door een persoonlijk dagkaartje voor ze te trekken. Vrouwen zijn veel krachtiger dan we denken.

Dagelijkse edelsteen

Op het moment draag ik een ketting met een hart van opaliet. Het hart staat voor de liefde en met name voor eigen liefde. Als vrouw kunnen we zo hard zijn voor ons zelf maar ook voor anderen. Ik draag de opaliet voor de zachte energie wat het heeft, het zet mij in mijn kracht en versterkt mijn intuïtie.

Dit draag ik nooit

Ik zou nooit een pentakel die andersom staat met de punt naar beneden dragen. Het geeft mij een negatief gevoel en staat in de tarot voor de duivel en manipulaties.

Speciale betekenis

De Keltisch knoop vind ik speciaal, omdat het een soort van drie eenheid is en oneindig. Maar de kleuren fuchsia en paars hebben ook een speciale betekenis voor mij. Dit waren de lievelingskleuren van mijn overleden nicht en deze kleuren gebruik ik ook veel in mijn Instagram stories heb ik gemerkt. Ze heeft een tijd op Curaçao gewoond, waar ook veel kleur op de huizen zijn geschilderd. Het doet mij aan haar denken en geeft mij het gevoel dat ze toch een beetje bij mij is.

Over Empower Your Energy

Mensen kunnen mij volgen op facebook bij Empower Your Energy by Cyrina of op instagram bij empoweryourenergy. Helaas heb ik nog geen website, deze is nog in de maak. Ik empower vrouwen om weer terug te komen in hun energie want dat is hard nodig! Hiervoor maak ik gebruik van mijn tarot/ engelen kaarten, geef ik Access Bars behandelingen en coach vrouwen die niet goed in hun vel zitten en hun licht niet laten schijnen in de wereld. Ik help je op weg om weer het licht in jezelf te vinden.

De favoriete symbolen, kleuren en edelstenen van Cyrina van Empower Your Energy

Kijk voor de actuele sieraden op Etsy.

2 thoughts on “De Favorieten van Cyrina van Empower Your Energy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *