Inschrijving Edelstenenswap geopend!

De inschrijving voor de edelstenenswap is geopend!

Deze week heb ik een leuke nieuwe swap bedacht, namelijk de #edelstenenswap! Wat is een swap? Bij een swap krijg je een swapmaatje toegewezen, nadat je je op hebt gegeven en voor diegene stel je een pakketje samen, in dit geval met edelstenen en andere dingen. Jij krijgt dan van weer iemand anders ook een pakketje toegestuurd. Lijkt jou dit ook leuk? Lees dan hieronder de spelregels van de edelstenenswap!

Spelregels:

  1. Je hebt een instagramaccount en volgt @aardekracht.
  2. Je kunt je opgeven tot en met 28 september 2018 door je instagramnaam, echte naam en adres door te geven via de mail (info@aardekrachtsieraden.nl), het contactformulier hiernaast of een DM op instagram.
  3. Heb je een sterke voorkeur voor bepaalde edelstenen of de werking daarvan? Dan maak je een moodboard en zet je je account op openbaar.
  4. Heb je een privé-account? Dan krijg je een verrassingspakketje en kun je NIET je voorkeur doorgeven.
  5. Als je foto’s plaatst gebruik dan de hashtag #edelstenenswap en je mag ook @aardekracht taggen.
  6. In het weekend van 29/30 september 2018 krijg je je swapmaatje toegewezen.
  7. We versturen allemaal een brievenbuspakketje op 15 oktober 2018 met daarin 5 edelstenen en 2 kleine cadeautjes die bij het thema passen (naar eigen inzicht in te vullen). Handgemaakte cadeautjes hebben de voorkeur, maar je mag ook iets kopen. Je doet er ook een briefje bij met welke edelstenen je cadeau doet en je (instagram)naam.
  8. Als je je pakketje hebt binnengekregen graag foto’s ervan delen op instagram met #edelstenenswap en je bedankt natuurlijk je swapmaatje even!

Als dit je ook leuk lijkt, geef je dan nu op via het contactformulier hiernaast, via email of via een DM op instagram! Ik wens je alvast heel veel plezier met jouw swap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *