Edelstenen bescherming

In deze blog zie je een overzicht van edelstenen die bescherming symboliseren.

Van veel edelstenen wordt gezegd dat ze je kunnen beschermen tegen vanalles, vooral tegen negatieve invloeden van buitenaf. Als je je daardoor prettiger voelt, kun je één van de onderstaande edelstenen bij je dragen in de vorm van een sieraad als een soort amulet of talisman. De edelsteen herinnert je er dan aan dat je je veilig en op je gemak kunt voelen. Helaas is de werking van deze edelstenen niet wetenschappelijk bewezen, maar het kan je toch een soort steuntje in de rug geven. Hierna volgt een overzicht van verschillende edelstenen die bescherming symboliseren.

Labradoriet hanger

Labradoriet zo dé steen bij uitstek zijn die je beschermt tegen negatieve emoties, gedachten en invloeden van anderen. Het zou helpen meer bij jezelf te blijven en steviger in je eigen schoenen te staan.

Kleine levensboom toermalijn

Toermalijn en dan vooral zwarte toermalijn zou bescherming bieden tegen negatieve energie en straling. Het zou helpen als een soort schild en helpt je meer in je kracht te staan. Zwarte toermalijn is heel aardend en zorgt er zo voor dat je beter bij jezelf blijft.

Amazoniet hanger

Amazoniet zou beschermen tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en schadelijke invloeden van milieuvervuiling. Het zou zorgen voor meer evenwicht en balans.

Malachiet zou ook beschermen tegen straling, vervuiling en gevaar. De steen zou je meer stabiliteit en evenwicht brengen.

Amethistkwarts

Amethist zou bescherming bieden tegen verslavingen, dronkenschap en hoofdpijn.

Levensboom bergkristal

Bergkristal zou ook beschermen tegen negatieve straling. De steen staat verder voor zuivering en harmonie.

Fluoriet zou ook bescherming bieden tegen elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons.

Kijk voor de actuele sieraden op Etsy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *