Creatieve Workshops

workshops AardeKracht

Bij AardeKracht kun je ook terecht voor verschillende creatieve workshops. Alle workshops zijn in overleg te plannen op een datum van jouw keuze vanaf 2 tot 6 personen. De workshops vinden plaats in IJlst. Af en toe worden er ook workshops ingepland op een vooraf vastgestelde datum. Kijk daarvoor in de agenda. Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

Levensboom met amethist

Zilveren Levensboom hanger maken
Maak je eigen Levensboomsieraad van zilverdraad met de kleur en edelsteen van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 15 jaar en ouder. Wil je graag je kind van 10 jaar of ouder meenemen? Lees dan de workshop hieronder.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Op aanvraag te plannen
Investering: 19 euro per Levensboom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers
workshop aluminium levensboom maken
Levensboom voor kinderen: aluminium hanger maken
Maak je eigen Levensboom van aluminium met de kleur van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 10 jaar en ouder.
Deze workshop kan ook tegelijk gegeven worden met de workshop voor volwassenen hierboven, dus (groot)ouder en kind kunnen elk apart een hanger maken. De volwassene maakt een zilveren hanger, het kind maakt een aluminium hanger.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Op aanvraag te plannen
Investering: 10 euro per Levensboom incl. materiaal, drinken en wat lekkers
Bullet Journal voor beginners
Bullet Journal voor beginners
Een bullet journal is een soort kruising tussen een agenda, notitie- en dagboek wat je net zo kunt maken als je het zelf wil. Meestal maak je een maandoverzicht en verschillende weekoverzichten, maar je kunt er ook je to-do-lijstjes in bijhouden, herinneringen, verlanglijstjes enz. Wil jij ook laagdrempelig kennis maken met bullet journaling? Geef je dan op voor deze workshop! Deze workshop wordt gegeven voor 2 tot 6 personen van elke leeftijd. Neem wel je eigen bullet journal mee. Hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikt exemplaar? Stuur me even een berichtje!
Waar: Bij AardeKracht in IJlst of op jouw locatie
Wanneer: Op aanvraag te plannen
Investering: 5 euro per persoon incl. het gebruik van pennen, stiften, thee, koffie en wat lekkers
Zelf mee te brengen: bullet journal
Intuïtief tekenen en schilderen
Intuïtief tekenen en schilderen
Intuïtief bezig zijn met tekenen en schilderen is heel meditatief en wakkert je eigen natuurlijke creativiteit aan. De enige regel is dat er geen regels zijn, dus je bent helemaal vrij om je eigen kleuren, symbolen en materialen te gebruiken. Wil jij ook ervaren wat dit voor jou betekent? Geef je dan op voor deze workshop! Hij wordt gegeven voor 2 tot 6 personen van elke leeftijd.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst of op jouw locatie
Wanneer: Op aanvraag te plannen
Investering: 15 euro per persoon per keer incl. materiaal, thee, koffie en wat lekkers
Wil je je opgeven voor een workshop of een groepsworkshop aanvragen op de datum van jouw keuze? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier hiernaast. Je krijgt dan ook meer informatie over waar het precies is.