Workshops

Je kunt bij AardeKracht in IJlst verschillende creatieve workshops volgen om een Levensboom te maken. Wil je meedoen met een workshop? Je kunt je aanmelden door me een bericht te sturen via het contactformulier hiernaast of te mailen naar info@aardekrachtsieraden.nl. Er is maar beperkt ruimte per workshop (max. 6 personen) dus als je erbij wilt zijn, geef je dan op tijd op! Vooraf aanmelden is altijd nodig voor elke workshop!

Workshop levensboom maken

Levensboom zilveren sieradenhanger maken
Maak je eigen krachtsieraad van zilverdraad met de kleur en edelsteen van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 15 jaar en ouder. Wil je graag je kind van 10 jaar of ouder meenemen? Lees dan de workshop hieronder.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Vrijdagavond 21 april 2017 om 19:30. Ook op aanvraag te plannen.
Investering: 19 euro per Levensboom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers.
workshop aluminium levensboom maken
Levensboom aluminium hanger maken voor kinderen
Maak je eigen AardeKrachtBoom van aluminium met de kleur van jouw keuze. Geen ervaring nodig op het gebied van sieraden maken. Deze workshop van ongeveer 1,5 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 10 jaar en ouder.
Deze workshop kan ook tegelijk gegeven worden met de workshop voor volwassenen hierboven, dus (groot)ouder en kind kunnen elk apart een hanger maken. De volwassene maakt een zilveren hanger, het kind maakt een aluminium hanger.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Op aanvraag te plannen.
Investering: 10 euro per Levensboom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers.
 Levensboom dromenvanger met edelsteen naar keuze
Levensboom dromen-/zonnevanger maken
Maak een dromen- of zonnevanger met daarin een Levensboom (diameter 10 cm) in jouw persoonlijke KrachtKleur en met de edelstenen van jouw keuze. Deze workshop van ongeveer 2 uur wordt gegeven per 2 tot 6 personen van 12 jaar en ouder.
Waar: Bij AardeKracht in IJlst
Wanneer: Vrijdagavond 21 april 2017 om 19:30. Ook op aanvraag te plannen.
Investering: 29 euro per Levensboom incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers.
 Workshops levensboom maken
Wil je je opgeven voor een workshop of een groepsworkshop aanvragen op de datum van jouw keuze? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier hiernaast of mail naar info@aardekrachtsieraden.nl. Je krijgt dan ook meer informatie over waar het precies is.